Spring til indhold

BIB.landsbylaug

Afspærring og trafikale ændringer i forbindelse med Tour de France

 Kære borger/virksomhed 

Tour de France kommer snart til Danmark – og dermed også Sønderborg Kommune. Søndag d. 3 juli 2022 kører cykelrytterne over målstregen i Sønderborg på den sidste etape i Danmark. Dette forventer vi vil tiltrække opmærksomhed og ca. 75.000 gæster til kommunen og Sønderborg by. Derfor vil der være nogle trafikale ændringer i tilknytning til løbsafviklingen og den gule folkefest langs ruten. 

Du bliver berørt d. 3 juli 2022 

Vi skriver til dig, fordi du bliver berørt af trafikale ændringer på din adresse og på baggrund af denne information, har du mulighed for at tage nogle forholdsregler d. 3 juli og enkelte hustande allerede fra d. 2 juli. På den måde håber vi, at du oplever færrest mulig gener på dagen og kan glæde dig til den gule folkefest. 

Planlæg i god tid og lad bilen stå 

Se kortet. Den røde linje viser Tour de France ruten og det markeret område udenom viser særligt berørte områder d. 3 juli. Da du bor i det området markeret med grøn, gør vi opmærksom på, at du ikke kan krydse Amtsvejen ved Nybøl og Dybbøl i tidsrummet kl. 12 – 18 d. 3 juli. For ind- og udkørsel skal du i stedet køre via Egernsund. Vi opfordrer dig derfor også til at planlægge din færdsel d. 3 juli i god tid og lad bilen stå og tage cyklen eller gå i stedet. 

Vi gør dog opmærksom på, at det selvfølgelig vil være muligt for udrykningskøretøjer og hjemmeplejer at komme frem til din adresse, hvis nødvendigt. 

Deltag i den gule folkefest 

Vi håber, at du vil være en del af folkefesten på dagen – eller deltage i en af de mange andre aktiviteter der afholdes op til. Du kan læse meget mere om Tour de France i Sønderborg på www.sonderborg.dk/tour . Her kan du orientere dig om trafik, hotspots/fanzone, målområdet, parkeringspladser på dagen samt meget mere. 

Del på Facebook