Spring til indhold

BIB.landsbylaug

Generalforsamling mv.

Vi måtte jo aflyse generalforsamlingen i oktober 2020, da forsamlingsforbudet blev sat ned til 10. Det ser nu lysere ud, men da der er gået så lang tid, har bestyrelsen besluttet, at vi slår den sammen med årets generalforsamling, således, at der afholdes dobbeltgeneralforsamling torsdag den 21. oktober 2021 på Cathrinesminde Teglværk. Indkaldelse med dagsorden udsendes efter vedtægterne.

Det er ingen hemmelighed, at både formand og næstformand er fraflyttet vort område og endvidere trækker et bestyrelsesmedlem sig pga sygdom, så mød talstærkt op, så vi igen kan få sammensat en handlekraftig bestyrelse til gavn for området.

Nye ejere/beboere

Det har været svært at følge med i udskiftningerne i området, men vi har iværksat et forsøg på, at få opklaret omfanget og budt nytilflyttere velkommen med en fl rødvin og en folder om Broagerland og specielt vort eget område.

Man kan altid finde oplysninger om bestyrelse mv på WWW.biblandsbylaug.dk og er velkommen til at kontakte bestyrelsesmedlemmer, hvis man har spørgsmål.

Kontakt venligst bestyrelsen, hvis I er ”nye” og ikke er blevet kontaktet.

Vi ønsker alle nye beboere/ejere velkomne. Kom til generalforsamlingen og vær med til at bestemme fremtiden – og der er ingen kontingent.

Mvh

Bestyrelsen

Del på Facebook